sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Daim-muffinssit

Ai että alkoi teki tehdä mieli taas näitä muffinsseja kun ne on NIIN hyviä!! Oikein suussa sulaa! Suklaa palat olivat ihanan pehmeitä, muttei semmoisia löllöjä mitä yleensä on. Kannattaa kokeilla, suosittelen!!


12 klp isoja, 15-20 kpl pienempiä

Tarvitset:

1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata (Sopii myös TODELLA hyvin Maraboun Mint Krokant)
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta (vahvaa leivonta kaakaota)
1 ½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet suklaalevystä aika pieneksi rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan maidon tai kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokase taikinaa muffinssivuokaan ja aseta sitten sen päälle yksi suklaapala "sydämmeksi". Peitä suklaapala taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti