tiistai 1. tammikuuta 2013

reseptikirjoja

Hei kaikki :) Joulu ja uusi vuosi on nyt takana ja nyt on vuorossa kirjoitus parista ihanasta joululahjasta!

Ensinnäkin rakkailta sisaruksiltani sain Kinuskikissa leipoo - kirjan joka on todella hyvä! Itse olen seuraillut Kinuskikissan leivonta sivua ja saanut monia hyviä resepti ideoita sieltä :) Kaikki ohjeet ovat hyvin kirjoitettu ja niin että hieman "pölijämpikin" ymmärtää ne!  Ja monet ihan yksinkertaisetkin mutta tärkeät asiat ovat selitetty kirjan alussa tarkasti ja osa myös kuvien kera kuten liivatteiden sulattaminen ja lisääminen.

Suosittelen jos olet kiinostunut leipomisesta niin ostamaan tuon kirjan tai toivomaan vaikka syntymäpäivä lahjaksi. Hyvin hyödyllinen ja ihania reseptejä. Sitäpaitsi sisältö on todella kaunis!!!



Sitten kummeilta sain hienon essun ja myös leipomiseen liittyvän todella hyvän kirjan- Pienet leivonnaiset.

Siinä on hyvin monta erilaista ja eri kulttuurista leivonta ohjetta! Tässäkin kirjassa ohjeet ovat selkeät ja ymmärrettävät ;) En malttaisi olla leipomatta nuita ihania leivonnaisia mitä kirjassa on, mutta pitäävä vähän odotella :D

Kaikki kirjan leivonnaiset ovat juuri tuollaisia pieniä aika yksinkertaisia ja herkullisia napsittavia leivoksia. Joten jos pidät niistä- Hommaa kirja! :)



2 kommenttia:

  1. Mistäpäin oot ko mäki oon pohjois-pohjanmaalta, 16v tyttö ja tykkään leipoo tosi paljo ja oonki meidän suvus leipurityttö joka aina tekee kaikki herkut :D

    VastaaPoista
  2. Oon oulusta :) minäki oon meidän suvust se joka tekee kaikki kakut juhliin :)

    VastaaPoista